1. konsultation

Inden konsultationen får du tilsendt et dybdegående spørgeskema, incl. et par enkelte tests, som du selv skal udføre i forhold til din symptomhistorik og levevis.
Spørgeskemaet danner udgangspunkt for konsultationen og mine første anbefalinger. Din besvarelse af spørgeskemaet sender jeg til dig et par dage før vores konsultation.

 

Ved konsultationen får du hormontesten med hjem, alternativt sender jeg den med posten, hvis vi har aftalt en online-konsultation. Når du har udført spyttesten og afsendt den til laboratoriet, tager det ca. 2-3 uger, før jeg har testresultatet. Dette sender jeg til dig med det samme, og vi aftaler tid for næste konsultation.

 

Vi kommer omkring emner som:

Detox

Kost

Stress

2. konsultation

Jeg gennemgår testresultat af hormontesten. I min analyse af dit hormonspejl  sammenholder jeg testresultat med dine symptomer ud fra dine svar i spørgeskemaet.
Et testresultat kan aldrig stå alene, det skal altid holdes op imod dine symptomer.

Du modtager din personlige vejledningsplan med forslag til bioidentisk hormontilskud, vitaminer, mineraler og andre gavnlige naturlige tilskud samt eventuelle yderligere livsstilsændringer.

Din vejledningsplan vil være opbygget i prioriteret rækkefølge med nøje instruktioner, så du har en præcis “køreplan” for, hvordan du kan sætte ind for at genoprette din hormonbalance trin for trin.

3. konsultation

Denne konsultation vil typisk ligge 3 – 4 måneder efter 2. konsultation.
Her taler vi om, hvordan du har det nu, og hvilke forbedringer du måtte have opnået.
Du får endnu en opdateret vejledning, og på dette tidspunkt vil du oftest være i stand til at arbejde videre på egen hånd.
Du har altid mulighed for at booke en ekstra konsultation efter 3. konsultation, hvis du har behov for det. Se priser herfor under menuen “PRISER”.